top of page

5 AcroYoga instagram accounts om te volgen

Updated: May 2, 2022

Zóveel AcroYogi's in de wereld die geweldige trucs, flows en washing machines creëren, en óók nog instagram om het allemaal te delen: de creativiteit en inspiratie is eindeloos...

Hier zijn 5 instagram accounts die de moeite waard zijn om te volgen.



1. Flutuante

Deze groep AcroYoga teachers uit Brazilië deelt waanzinnig flowy en dynamische dingen, en vaak op locaties waar je mond van openvalt. Ze delen heel vaak nieuwe posts, dus het is de moeite waard om het iedere week te checken.

Tip: scroll naar beneden voor de oudere posts, ze zijn heel indrukwekkend.





2. Jacob Brown & Debbie Collins

Als je deze zomer op het Nederlands AcroYoga Festival bent geweest, heb je misschien het geluk gehad om bij één van hun workshops te zijn. Dit superlieve en beroemde koppel uit Oregon creëert enorm 'spinny', gevorderde washing machines. Daarnaast zijn ze ook nog eens geweldig met staande acrobatiek en dynamische vormen zoals whip-pops!

Ze hebben beiden hun eigen account en delen daar verschillende dingen.





3. VanCityAcro

Deze AcroYogi's scoren hoog op het gebied van creativiteit en delen een hoop 'same size' flows met gracieuze mannen die elkaar basen en vliegen. Zéker de moeite als je een hybride AcroYogi bent (zowel base als flyer), en het leuk vind om maffe dingen uit te proberen.







4. Dasha Kalinikina

Deze 'ladybase' uit Siberië deelt heel interessante en uitdagende flows, zoals mono foot to foot entries en transities waarin de flyer de handen niet gebruikt. Trucs voor de "Un-scared"!






5. Ladybase

Je kan niet anders dan van haar creaties houden: uitdagend, flowy en creatief. Melanie komt uit Vancouver, maar ze reist ook rond. Volg vooral een workshop als ze een keer in de buurt is. Tot dan kun je uitproberen wat ze op haar account deelt.






Ok, dat is het voor nu. Ik hoop dat je geïnspireerd raakt! En deel ook vooral accounts in de comments die jij zelf tof vindt.


Knuffel,

Marijke



Ontvang de nieuwste wekelijkse blogs in je inbox Wil je onze nieuwste, inspirerende blogs in je inbox ontvangen? En als eerste op de hoogte worden gebracht van speciale aanbiedingen & kortingen? Schrijf je dan hier in.



8 views0 comments

留言


bottom of page